مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

«دونالد ترامپ» کاخ سفید را ترک می کند

«دونالد ترامپ» کاخ سفید را ترک می کند دفتر امور اجرایی رئیس جمهور آمریکا از کارکنان خود درخواست کرد تا دو هفته آینده برای ترک کاخ سفید آماده شده و وسایل خود را بسته بندی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ « دونالد ترامپ » رئیس جمهور آمریکا قصد دارد از دو هفته آینده روند ترک کاخ سفید را آغاز کند.

 

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، کارکنان کاخ سفید روز چهارشنبه ایمیلی از سوی دفتر اجرایی رئیس جمهور دریافت کرده‌اند که از آن‌ها خواسته است «میز خود را تمیز کرده و وسائل خود را بسته‌بندی کنند».

 

در این ایمیل که «ویجیا جیانگ» خبرنگار شبکه «سی‌بی‌اس» آن را منتشر کرده آمده است، فرایند ترک کاخ سفید از چهارم ژانویه (۱۵ دی) شروع می‌شود.

 

همچنین در این ایمیل آمده است: «کارکنان لیستی جامع را در روزهای آتی دریافت خواهند کرد. لطفاً به عنوان قدم اول فهرستی از اموال دفتر خود تهیه کرده و این را بدانند که در قبال آن‌ها مسئولیت دارند».

 

با تأیید پیروزی « جو بایدن » نامزد دموکرات‌ها از سوی مجمع گزینندگان، قرار است مراسم تحلیف رئیس‌جمهور جدید آمریکا در تاریخ بیستم ژانویه (اول بهمن) برگزار شود.

 

ترامپ تاکنون شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری را نپذیرفته و اصرار دارد که در این انتخابات تقلبی گسترده به نفع بایدن انجام شده است.

 

رئیس جمهور آمریکا و ستاد انتخاباتی وی در راستای اثبات تقلب در انتخابات ریاست جمهوری بارها به محاکم قضایی و حتی دیوان عالی آمریکا رجوع کرده‌اند اما تاکنون موفقیت قابل توجهی کسب نکرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار